nieuws


Algemene leden vergadering HBC Gymnastics

 

Het bestuur van HBC gymnastics nodigt graag alle leden uit voor een Algemene Ledenvergadering op maandag 5 juli a.s.

 

Alle leden hebben op 22 juni via de mail al een uitnodiging gekregen maar hier volgt nog enige aanvullende informatie.

De agenda wordt vooral bepaald door het jaarverslag over het seizoen 2019-2020 alsmede de begroting voor het komend seizoen (2021-2022) en de consequenties hiervan voor de contributies. Ter vergadering wordt daarom een voorstel voor contributieverhoging voorgelegd aan de leden.

 

 

 

De belangrijkste vergaderstukken vindt u op deze website in PDF-formaat.

 

 

Locatie: Kantine HBC voetbal aan de Cruquiusweg

 

 

Inloop met thee en koffie vanaf 20.00 u. waarna de vergadering om 20.30 u. start.

 

 

 

In verband met covid-19 is aanmelding noodzakelijk! Meld uw komst uiterlijk op zaterdag 3 juli a.s. via een mail aan secretaris@hbcgymnastics.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur HBC gymnastics

 

Documenten met informatie voor deze ledenvergadering:

 

Download
HBC gymnastics Uitnodiging ALV 2021_07_05
HBC gymnastics Uitnodiging ALV 2021_07_0
Microsoft Word document 31.5 KB
Download
Begroting HBC Gymnastics 2021 2022
Begroting HBC Gymnastics 2021 2022.pdf
Adobe Acrobat document 140.5 KB
Download
HBC gymnastics ALV 2019_06_07 verslag
HBC gymnastics ALV 2019_06_07 verslag.pd
Adobe Acrobat document 493.4 KB
Download
HBC gymnastics Integraal Jaarverslag 2019 - 2020
HBC gymnastics Integraal Jaarverslag 20
Adobe Acrobat document 179.5 KB

HBC naar binnen vanaf 19 mei

We mogen weer naar binnen, de zalen gaan weer open!
Vanaf woensdag 19 mei mogen we weer de zaal in. Dat wil zeggen dat alle leden weer kunnen sporten op hun gebruikelijke tijd in de gebruikelijk sportzaal. We hopen alle leden voor de zomervakantie weer te kunnen ontvangen voor hun wekelijkse sportuurtje.
We hebben de sportzalen extra gehuurd om wat verloren lessen in te halen. Hierdoor gaan we langer door tot de zomervakantie.

Klik hier voor informatie over de start van de vakantie per lesdag.

Klik hier voor het lesrooster voor de jeugdlessen.


Sport en speldag 16 mei

Sportdag voor HBCGymnastics jeugd


Op zondag 16 mei vond er een sportdag voor de jeugd van de gymafdeling van HBC plaats. Deze dag
werd georganiseerd door Merel en Diaz als opdracht voor hun opleiding tot verenigingsleidster.
Lang voordat de dag er was werd er gebrainstormd wat zij zouden gaan doen. Onder leiding van hun
coaches Monique en Marleen werd alles op papier gezet en uitgewerkt. Met alles was rekening
gehouden, alleen het juiste weer konden zij niet “bestellen”. De regen was er in de ochtend wel
aanwezig, helaas! Maar gelukkig hadden zij daar ook rekening mee gehouden. Alle spelen konden
doorgaan of werden vervangen door droge varianten. Zo mochten de kinderen een parcours
afleggen met een lepel en ei. Op een gedeelte van het veld vond een smokkelspel plaats en even
verderop werd het evenwicht op de proef gesteld. Uiteraard werd er ook geturnd met gebruik van
airmatten en tot slot ( we waren tenslotte bij onze grote voetbalbroer) paaltjesvoetbal. Met een
kleine onderbreking kregen de 70 kinderen een leuke sportdag voorgeschoteld, met onze grote dank
aan de HBC-voetbal voor het beschikbaar stellen van het terrein en De Toekomst voor de verzorging
van de innerlijke mens.


Jos Holdorp HBCGymnastics


Filmpjes en speciale Thuis-activiteiten


Sara winnaar kleurplaat

Voor de jeugd had Merel Holdorp een kleurplaat getekend. Zij was dan ook de hoofdjury en heeft alle kleurplaten bekeken en beoordeeld:

Het was een spannende wedstrijd! Er waren super veel mooie kleurplaten ingestuurd. Het was erg lastig kiezen. Maar de winnaar van de kleurplaten wedstrijd is geworden: Sara de Graaf van de wedstrijdgroep! Super goed gedaan. (eerste afbeelding)

De prijs die je hebt gewonnen is een turnpartijtje met je vriendinnen. Op het moment dat de zalen weer open gaan, zullen we een datum en tijdstip afspreken. Heel veel plezier met je prijs.

Bedankt voor de vele mooie kleurplaten allemaal. Heel goed gedaan!

 

Groetjes Merel Holdorp


Lia Bergfeld winnaar fietspuzzeltocht

Bij de fietspuzzeltocht zijn er 8 deelnemers die hun antwoorden ingestuurd hebben. Verschillende personen hebben deze tocht zelfs te voet gedaan! Bijna iedereen had alle antwoorden goed, dus de winnaar is diegene die het dichts bij het inschatten van het aantal verkochtte HBC turnpakjes bij Sport2000 zat. En dat is Lia Bergfeld. Zij heeft een personal training gewonnen door een trainster van HBC Gymnastics. In overleg met haar wordt een datum en tijdstip gezocht.

Beide winnaars zijn op de hoogte gebracht. Alle andere inzenders krijgen een attentie op het moment dat de lessen weer gestart worden. Bedankt voor alle inzendingen.

 

Monique Marchand


Uitslagen Grote Clubactie 2020

HBC bedankt alle loten-kopers van de Grote Clubactie in 2020.

In het onderstaande document kan je terecht voor alle uitslagen per lotnummer.

Download
winnaars.pdf
Adobe Acrobat document 116.8 KB

Onderlinge wedstrijden HBC Gymnastics 29 november 2020

Door de corona maatregelen leek het er bijna op dat het wedstrijdseizoen niet zou kunnen starten voor de wedstrijdgroep van HBC Gymnastics. Er mochten geen competitie wedstrijden georganiseerd worden tegen andere clubs, er mocht geen publiek aanwezig zijn en de 1,5 meter maatregel maakt het ook moeilijk om samen te jureren. Hier werd toch een oplossing voor verzonnen door de leiding
van de wedstrijdgroep: een onderlinge wedstrijd, met alleen de eigen leden, zonder publiek, in de “eigen” turnzaal en juryleden die individueel een cijfer moesten geven. Om de ouders toch de wedstrijd te kunnen laten volgen, zijn er van iedere turnster bij ieder toestel de oefening gefilmd en op Instagram geplaatst. Zo konden de turnsters toch laten zien waar de afgelopen weken hard voor getraind is.


In de eerste wedstrijd kwamen de jongere meisjes aan de beurt. In drie groepen van 4 meisjes werd er geturnd voor de hoogste cijfers. Omdat er binnen de groepjes ook nog wel een leeftijdsspreiding zit, was het wel moeilijk om voor de jongste meisjes op het hoogste podium te komen staan. Het hoogste cijfer werd uitgereikt aan Lieve met een 12.50 voor haar brugoefening. Net hieronder kwam Sara met een 12.25 voor haar overslag over de kast en een mooie salto. En een 12.20 voor de vloeroefening van Veerle. Ook een 12.10 voor een mooie vloeroefening van Benthe en een 12.10 voor de brugoefening van Sara. Bij deze groep kwamen Veerle, Benthe en Lieve op de eerste plaats
te staan.


Bij de tweede wedstrijd 2 groepjes met turnsters in de keuze oefenstof. Zij mogen, binnen bepaalde eisen, zelf oefeningen samenstellen. En door het gebruik van de airtumblingmat ook wat moeilijkere onderdelen laten zien. Omdat hier netjes turnen heel belangrijk is, kwamen de cijfers iets lager uit dan de vorige groep. Het hoogste cijfer was voor Amber met een 11.75 voor haar sprongen over de pegasus. Vlak hieronder kwam Rose met een mooie brug oefening wat een 11.70 opleverde. En ook Fleur verraste de jury met 2 hele mooie sprongen waar ze een 11.55 voor kreeg. Bij deze wedstrijd stonden op de 1ste plaats: Rose en Eva.


Springen voor de Grote Clubactie

Alle kinderen die 10 of meer loten hebben verkocht mogen een uur lang gratis springen. Dat gaat gebeuren op zondag 13 december in Nieuw Vennep, Oosterdreef 30 van 10.00-11.00 uur. Je dient zelf gehaald en gebracht te worden. Het is niet mogelijk broertjes of zusjes mee te laten springen. Omdat er meer dan 50 verkopers zijn heeft HBC een uur extra gehuurd van 11.00 tot 12.00 uur. Degene die later zijn met aanmelden, zullen in een tweede groep worden ingedeeld. Opgave kan via een mail naar info@hbcgymnastics.nl 
 
Spring sokken zijn verplicht. Neem ze mee of koop ze daar voor 2 euro.
Met vriendelijke groet. Jos Holdorp coördinator grote clubactie


Uitbreiding lessen Bennebroek

Met ingang van 15 september is er 1 nieuw lesuur gestart bij HBC Gymnastics in Bennebroek. Het lesuur in Bennebroek is zo snel volgelopen, dat er nu al uitbreiding mogelijk is in een extra lesuur. Hierdoor worden de lestijden en leeftijdsindeling: 16.15 tot 17.15 uur voor 6 en 7 jarige meisjes en van 17.15 tot 18.15 uur voor 8 tot en met 10 jarige meisjes. Deze lessen worden gegeven in de Sparrenbosschool, Kleine Sparrenlaan 7 in Bennebroek.


Nieuwe lessen Icarus

Op donderdag zijn er 2 extra lesuren bijgekomen in de Icarus gymzaal. Hierdoor is er weer ruimte voor nieuwe leden. 
De lessen starten om 15.30 voor jongens en meisjes van 3,5 tot 5 jaar. om 16.30 turnen de meisjes 6 en 7 jaar. Om 17.30 starten de meisjes 8, 9 en 10 jaar en vanaf 18.30 turnen de meisjes van 11 tot en met 15 jaar.


Nieuwe lessen ouder- en kindgym

De lesuren voor de allerkleinsten peuters zijn snel gevuld met huidige en nieuwe leden. Om de wachtlijst grotendeels op te heffen, is er een verschuiving in lestijden gemaakt. De eerste 2 lesuren zitten al vol, maar in het derde tijdstip (10.45 tot 11.30 uur) kunnen nog een paar kinderen geplaatst worden. Dit lesuur is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar met een ouder als begeleider en wordt gegeven in kindcentrum de Molenwerf, aan de Cruquiusweg.


Volwassen sporters naar buiten

Vanaf 11 mei mogen ook de volwassen sporters weer gaan sporten.
Voor de bootcamp niets ongewoons, lekker buiten op maandag 19.00 uur en/of donderdag 19.15 uur start bij de Evenaar. Voor alle andere volwassenen wel even iets anders; zij moeten sporten nu tot de zomer 2020 ook buiten. Helaas, het is niet anders, maar zo kunnen we toch de conditie weer opbouwen.