Sportlessen HBC

Ouder-en kindgym

Na een warming-up worden de toestellen neergezet en kunnen de peuters alle basisvaardigheden (diepspringen, duikelen, balanceren, gooien en vangen, zwaaien) leren. De peuter neemt samen met de volwassene (ouder, grootouder, oppas, verzorger) deel aan de les.

Gymnastiek

Vind jij het leuk om kunstjes te leren op de brug, balk, trampoline en lange mat? Dan ben je bij HBC Gymnastics aan het juiste adres om de beginselen van het turnen te leren. Er zij lessen voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar en ouder. Lijkt het je leuk? Je mag altijd een gratis proefles meedoen.

Wedstrijdgroep

De trots van onze vereniging is de wedstrijdgroep voor turnsters die vaker op hoger niveau willen trainen. Getalenteerde atleten die HBC Gymnastics gaan vertegenwoordigen tijdens de wedstrijden. Wil jij meedoen bij de wedstrijdgroep? Neem dan contact op.


Conditiegym 40+

Op dinsdag morgen voor dames die van bewegen en gezelligheid houden. Na een warming-up op muziek, gevolgd door een aantal aerobicoefeningen, worden de 3 B’s (billen, buik, borst) getraind. Aan het einde van het lesuur worden de spieren relaxte muziek gerekt, daardoor voelt u zich weer als herboren.

Body-fit suprise 40+

Body-fit suprise is een combinatie van conditietraining en aerobics voor dames vanaf 40 jaar. Na een warming-up op muziek, volgt het conditie gedeelte. Er wordt gewerkt met wekelijks wisselende materialen en oefeningen.
Wat wel wekelijks teugkomt is een voldaan gevoel.

 

Conditietraining 40+

Een lesuur op donderdagavond voor mannen en vrouwen die van “stevige” sport houden. Na een warming-up komen alle spiergroepen aan de beurt, vaak in circuitvorm. Na een intensieve les, komt ter voorkoming van spierpijn, alles tot rust in de cooling down.

 

 


Bootcamp

Een uitdaging voor mensen die van buiten sporten houden.  Vanaf gymzaal van basisschool de Evenaar wordt gestart meteen rustig looppasje naar het nabij gelegen sportveldje. Daar aangekomen volgen de burpies, lunges, squats en jumps elkaar in een flink tempo op. Aan het einde van het uur worden de spieren gerekt, waardoor spierpijn tot een minimum wordt beperkt. Voor alle volwassen leeftijden.

HBC Jump

Lijkt het jou leuk om extra veel te turnen op

airtracks, luchtkussenbaan, kleine trampoline, airrols en de grote trampoline

Kom dan meedoen op vrijdag  in de gymzaal de Evenaar in Heemstede. 

Deze les is voor jongens en meisjes van 5 tot en met 12 jaar.

Kleutergymnastiek

Kleutergymnastiek is voor jongens en meisjes van 3 tot en met 5 jaar, die onder begeleiding van leiding en assistenten in de les komen gymmen. Door de uitdaging van veel verschillende toestellen en materialen gaan de kleuters spelenderwijs aan de slag met hun grove en fijne motoriek en kunnen zij verder met de grondvormen van bewegen.