Sportlessen HBC

Ouder-en kindgym

Na een warming-up worden de toestellen neergezet en kunnen de peuters alle basisvaardigheden (diepspringen, duikelen, balanceren, gooien en vangen, zwaaien) leren. De peuter neemt samen met de volwassene (ouder, grootouder, oppas, verzorger) deel aan de les.

Gymnastiek

Vind jij het leuk om kunstjes te leren op de brug, balk, trampoline en lange mat? Dan ben je bij HBC Gymnastics aan het juiste adres om de beginselen van het turnen te leren. Er zij lessen voor meisjes vanaf 4 jaar en ouder. Lijkt het je leuk? Je mag altijd een gratis proefles meedoen.

Wedstrijdgroep

De trots van onze vereniging is de wedstrijdgroep voor turnsters die vaker op hoger niveau willen trainen. Getalenteerde atleten die HBC Gymnastics gaan vertegenwoordigen tijdens de wedstrijden. Wil jij meedoen bij de wedstrijdgroep? Neem dan contact op.


Conditiegym

Op dinsdag morgen voor dames die van bewegen en gezelligheid houden. Na een warming-up op muziek, gevolgd door een aantal aerobicoefeningen, worden de 3 B’s (billen, buik, borst) getraind. Aan het einde van het lesuur worden de spieren relaxte muziek gerekt, daardoor voelt u zich weer als herboren.

Body-fit suprise

Body-fit suprise is een combinatie van conditietraining en aerobics. Na een warming-up op muziek, volgt het conditie gedeelte. Er wordt gewerkt met wekelijks wisselende materialen en oefeningen.
Wat wel wekelijks teugkomt is een voldaan gevoel.

 

Conditietraining

Een lesuur op donderdagavond voor mensen die van “stevige” sport houden. Na een warming-up komen alle spiergroepen aan de beurt, vaak in circuitvorm. Na een intensieve les, komt ter voorkoming van spierpijn, alles tot rust in de cooling down.

 

 


Bootcamp

Een uitdaging voor mensen die van buiten sporten houden.  Vanaf gymzaal van basisschool de Evenaar wordt gestart meteen rustig looppasje naar het nabij gelegen sportveldje. Daar aangekomen volgen de burpies, lunges, squats en jumps elkaar in een flink tempo op. Aan het einde van het uur worden de spieren gerekt, waardoor spierpijn tot een minimum wordt beperkt.

HBC Jump

HBC start met nieuwe JUMP-lessen voor meisjes van 7 tot en met 13 jaar.

Lijkt het jou leuk om extra veel te turnen op

airtracks, luchtkussenbaan, kleine trampoline, airrols en de grote trampoline

Kom dan meedoen op vrijdag van 16:00 tot 18:00 in de gymzaal de Evenaar in Heemstede. 

Schrijf je snel in want we hebben maar een beperkt aantal plekken in deze groep.