sponsoracties


Bij HBC Gymnastics houden we de contributie graag zo laag mogelijk.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door extra inkomsten via speciale acties en sponsors. 

Help jij mee?


Grote Clubactie 2023

Alle leden krijgen een boekje voor de grote clubactie. Deze actie levert de club veel geld op waar materialen van worden gekocht zoals: brugliggers, planken, trampolines en opblaasmateriaal. Wij hopen dat alle leden weer proberen minimaal 10 loten te verkopen. Bij de verkoop van 10 loten mag je meedoen met de springdag! Deze springdag zal plaatsvinden in januari 2024.

Vrienden van HBC

Wil je HBC sponsoren voor 50 euro per jaar (of eenmalig) voor leuke activiteiten, opleidingen, zaalhuur of materialen? Dan ben je van harte welkom en wordt je een van de “Vrienden van HBC”. Deze groep zorgt voor leuke extra’s binnen de club voor leden, leiding en vrijwilligers.

 

Meld je nu aan via info@hbcgymnastics.nl


SponsorKliks

Meld je aan via SponsorKliks.nl en bestel voortaan producten via deze website. Bijvoorbeeld bij Bol.com of Coolblue. Er gaat dan een klein percentage van de opbrengst naar HBC.

Het kost niets extra’s maar het levert wel op voor HBC. Wil jij hieraan meewerken?

1.    Ga naar sponsorkliks.com

2.    Vul HBC gymnastics in bij de regel “jouw  sponsordoel”

3.    En bestel bij jouw favoriete winkel.

Vomar klant-is-koning-kaart

Deze actie kost niets. Ben je wel eens klant bij de Vomar? Vraag dan een Vomarkaart aan. Hiermee ontvangt HBC 0,5 % van alle uitgaven op de rekening.

1.    Haal de Klant-is-Koning kaart in jouw Vomar op en neem deze mee naar huis.

2.    Registreer Klant-is-Koning kaart via https://www.vomar.nl/kik want je kunt alleen sparen als je kaart geregistreerd is.

 

3.    Bevestig je registratie door op de link te klikken in de e-mail die je ontvangt en start direct met sparen.


RABO clubsupport

Een keer per jaar kunnen leden met een rabobankrekening stemmen op hun favoriete club. De RABO clubsupport actie van 2023 heeft een super mooi bedrag van 432,52 euro opgeleverd. Alle stemmers voor HBC en de Rabobank heel erg bedankt!