coronamaatregelen


Activiteiten Lock-down


Lockdown verlengd tot en met 9 februari

Beste leden/ ouders van leden,
 
Het kabinet heeft besloten dat de lockdown verlengd moet worden. Dit houdt in dat al onze binnen sportlessen nog geen doorgang kunnen vinden. Zowel de jeugdlessen, volwassen lessen als de ouder en kindlessen blijven leeg, omdat de zalen niet gebruikt mogen worden.


Er is een lichtpuntje voor het buitensporten, dat onder bepaalde omstandigheden doorgang mag vinden. Mochten er sporters zijn die nu wel buiten zouden willen sporten, dan kan hier opgave gevraagd worden bij: info@hbcgymnastics.nl


Ons advies blijft dan ook: blijf lekker in beweging. Hou het gezond en vol goede moed hopen we snel weer te kunnen starten.


Sportieve groeten,
Bestuur HBC Gymnastics


Geen sportlessen tot en met 19 januari

Beste leden/ ouders van leden,

 

De mededeling van premier Rutte was duidelijk: het gaat niet goed met de bestrijding van de corona en we gaan in lock down. Voor de sport geldt dat alle overdekte sportaccommodaties vanwege de aangescherpte coronamaatregelen moeten sluiten.

 

Tot onze spijt zijn alle lessen vanaf dinsdag 15 december gestopt. Voor zover bekend duurt de sluiting tot en met dinsdag 19 januari 2021, maar we zullen de berichtgeving vanuit de overheid nauwlettend in de gaten houden. Zodra er nieuws is krijgt u dit per e-mail binnen.

 

Houdt u vooral ook onze (nieuwe) website in de gaten voor alle laatste informatie. www.hbcgymnastics.nl

 

Wel wordt er aangeraden om te blijven sporten en bewegen, maar niet in groepsverband. Voor 18 + geldt maximaal 2 personen buiten op afstand en voor de jeugd is hier geen beperking in, als het maar buiten is.

 

Ons advies is dan ook: blijf lekker in beweging.

We wensen iedereen fijne feestdagen, hou het gezond en tot volgend jaar.

 

Sportieve groeten,

Bestuur HBC Gymnastics